Okrasné trávy 

Jen kombinace vhodných rostlin dokáže vytvořit opravdu unikátní zahradu. V této kategorii na Vás čekají okrasné trávy. Projděte si náš široký výběr a zvolte přesně takovou rostlinu, která skvěle zapadne do Vaší zahrady. Doplní ji a ozvláštní.

Počet produktů: 29.
na stránce
45 Kč

Travina s barevnými listy dorůstající do výšky 30 - 40 cm. (velikost kontejneru 0,5 l)

45 Kč

Tráva s atraktivním podzimním zbarvením listů dorůstající do výšky 120 - 140 cm.  (velikost kontejneru - 0,5 l)

75 Kč

Velmi dekorativní travina dorůstající do výšky 60 - 80 cm. (velikost kontejneru - 0,7 l)

45 Kč

Atraktivní travina s širokými listy dorůstající do výšky 100 - 130 cm. (velikost kontejneru - 0,5 l)

45 Kč

Tráva s efektivním kvetením dorůstající do výšky 30 - 50 cm.  (velikost kontejneru - 0,5 l)

Zobrazeno 25 - 29 z 29 položek

Proč zvolit okrasnou trávu?

Skvěle upravený trávník a rozkvetlé květiny. Vždyť to stačí, ne? Záleží na Vašich požadavcích a vkusu. Obecně se ale dá říct, že okrasné trávy se neztratí v žádné zahradě. Díky své eleganci a unikátnímu vzhledu se stanou nepřehlédnutelnými.

Jak vybírat okrasnou trávu?

Jak ovšem vybrat tu správnou okrasnou trávu? Důležité jsou především podmínky Vaší zahrady. Některé okrasné trávy z naší nabídky jsou suchomilné a těm se rozhodně nebudete dobře dařit ve vlhké půdě. To samé platí samozřejmě naopak. Ale jinak vybírejte okrasné traviny podle vzhledu, vzrůstu a dalších preferovaných vlastností. Tak, aby dokonale zapadly právě do Vaší zahrady.

Máte dotaz?

Kontaktujte nás Vybrat správný typ okrasné trávy může být obtížnější, než se na první pohled zdá. Jsme připraveni Vám pomoci s výběrem, pokud nám napíšete na email, zavolejte nebo se zastavíte přímo v našem zahradnictví. Máme více než 20 let zkušeností. A to nejen s pěstováním a prodejem rostlin, ale také budováním celých zahrad. V případě jakýchkoliv dotazů proto neváhejte a spojte se s námi.